Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

C'po-Nje shaka e mir meriton edhe nje tjter Dubluar ne ShqipPërshkrimi

Shfaqja ka të bëjë me Andy Larkin, një djalë nga East Gackle i cili përpiqet të bej shakat më të mëdha në botë. Në shumicën e episodeve, Andy punon në një shaka të re dhe të hollësishme që ai ka në mendje për cilindo prej synimeve të tij të zakonshme: miqtë e tij, familjen e tij (veçanërisht motrën e tij më të irrituar Xhen) dhe shkollën e tij të mërzitshme dhe madje edhe tërë qytetin-Hilarity Ensues-
Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad