Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Luftëtaret Mace,Ep 14 Dubluar ne shqip
Përshkrimi

Në Tokio , Japoni , një vajzë e re e quajtur Ichigo Momomiya merr pjesë në një ekspozitë të specieve të rrezikuara me " shtypjen " e saj Masaya Aoyama . Pas një tërmeti, Ichigo dhe katër vajza të tjera lahen në një dritë të çuditshme. Një mace shfaqet para Ichigo, pastaj shkrihet me të. Të nesërmen, ajo fillon të veprojë si një mace dhe të bëjë punime mace. Pas takimit me Ryô Shirogane dhe Keiichirô Akasaka , Ichigo mëson se ajo ishte injektuar me ADN-në e maceve Iriomote . Ryou dhe Keiichirou sqarojnë se kjo i lejon asaj të shndërrohen në Mew Ichigo, një vajzë e fuqishme heroike mace. Ajo është urdhëruar të mposhtë Chimera Animas dhe parazitët e huaj që infektojnë kafshët dhe i kthejnë ato në monstra.
Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad