Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Teletubbies Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

  Në këtë shfaqje televizive për bebe, katër Teletubbies shumëngjyrësh bashkohen dhe luajnë në Teletubbyland . Ata përsërisin aktivitete argëtuese, të këndshme për foshnje, si rrokullisje në tokë, duke qeshur, vrapuar dhe duke parë fëmijë të vërtetë në televizione në zhurmën e tyre. Pinwels dhe telefonat misterioz ngrihen nga livadhi për të drejtuar lirshëm aktivitetet e ditës. Dielli, duke shfaqur fytyrën e një fëmije, komenton mbi procedurat me zhurmat e foshnjës, dhe ai ngrihet dhe vendos për të filluar dhe mbaruar shfaqjen.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad