Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Batman Kundër Kapucit të Kuq Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin
×
Kliko 1 Here Ne reklam te mos shtohen seconda te tjer

Përshkrim i shkurter


 Një grup i New Yorkers u përfshinë në një sallon nëntokësor famëkeq për shkak të përzierjes së tij të artit, politikës, muzikës dhe karnavalitetit brenda konvergjencës së tyre. Personazhet konvergojnë në një sallon shoqëror / artistik / seksual të përjavshëm në Brooklyn "autobus të shkurtër", frymëzuar lirshëm nga parti të ndryshme nëntokësore të NYC që u zhvilluan në fillim të viteve 2000. Këtu, çifti homoseksual Jamie (PJ DeBoy) dhe James (Paul Dawson) takojnë një ish-model të ri dhe këngëtarin aspirues Ceth (Jay Brannan)

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad