Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Dreri i vogël Eliot Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kur një nga drerët shpall papritmas daljen në pension, Babagjyshit i duhet sa më shpejt një zëvendësues! Kundër çdo shansi, Eliot dhe shoqja e ngushtë, dhia Hejzëll, nisen drejt Polit të Veriut për të vërtetuar se Eliot është kali i duhur për këtë punë. Tek përpiqen të kalojnë provat për drerët, Heizel mëson se Krishtlindja është në rrezik. Ndërkohë, pronari i ri i fermës ka plane që kërcenojnë jetën e miqve të tyre. Eliot tani ka zgjedhje të vështirë: të shpëtojë miqtë, apo të ndjekë ëndrrën

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad