Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Stina e gjuetisë 3 Dublur ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Gjithashtu miqtë e tyre të pyllit, Elliot, së bashku me boog kthehen duke pasur një aventurë krejt të re, këtë herë në një Cirkus të madh! Komedia fillon kur detyrat e tyre familjare zgjidhen nga palet e Boog gjatë udhëtimit të djaloshit, dhe një Boog i zhgënjyer vendos të marrë një pushim të tyre, gjë që e çon atë drejt në mes të një unaze ylli. . .literally. Kur ai ndërron vendet me një cirk të zymtë dhe duken si një cirk, dhe bie për një burrëri trupash, ai do të kuptojë se mbase nuk duhet të zgjedhësh kurrë midis familjes dhe miqësisë.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad