Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Stina e gjuetisë Dublur ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Boog, një 900lb që është. Vetë e gjen veten të bllokuar në pyje 3 ditë. Të detyruar të japin llogari tek Elliot nëse do të krijojnë një ushtri në kundërshtim me gjahtarët të dy formojnë një miqësi të pamundur dhe duhet që shpejt të mbledhin kritikët e tjerë të pyjeve.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad