Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Unë shpirtkeqi (Despicable Me) Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

  Villainous Gru jeton në këmbët e tij si një djalë i mjerueshëm përçmues dhe i paturpshëm i pamundur nëse ai planifikon të vjedhë hënën nga qielli. Por ai ka një kohë të vështirë duke qëndruar në veprim.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad