Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

I Pathyeshmi, Njeri i Hekurt Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Kur përpjekjet e një industrialisti kokëfortë për të ngritur një tempull të lashtë kinez e bëjnë atë të plagoset seriozisht dhe të kapet nga forcat e armikut, ai duhet të përdorë idetë e tij për një armaturë revolucionare të pushtetit, në mënyrë që të luftojë përsëri si një superhero.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad