Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Mbretëresha e dëborës 3 Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Pas mposhtjes së Mbretit të Borë dhe Mbretëreshës së dëborës, Gerda nuk mund të gjejë paqe. Më në fund rikthehuni familjes dhe fantazia e saj është gjithmonë të zbuloni se prindërit e saj që u morën prej tyre nga Era e Veriut. Gerda dhe miqtë e saj fillojnë një udhëtim të larguar për të marrë prindërit e saj dhe të ndeshen me sfida të reja gjatë rrugës: ata zbulojnë se një objekt i lashtë magjik i trolls, Gurit të Zjarrit dhe Akullit. Nga kjo kohë, gjërat nuk shkojnë sipas këtij plani fillestar. . A do të jetë në gjendje Gerda të zbusë forcat e elementeve të tyre që janë magjikë dhe të marrin përsëri familjen e saj? Zgjidhja padyshim që së shpejti do të zbulohet në 20-16. Ky është një përfundim i lumtur, natyrisht: Personalitet, trimëri, miqësi dhe mister, dashuri për familjen e dikujt, dhe një tregim i cili përfshin të gjitha ato që doni për Wizart!

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad