Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Naruto Shippuden- Filmi 1 Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Demonët që dikur thuajse shkatërruan botën, janë ringjallur nga dikush. Për të mos shkatërruar botën, demoni duhet të vuloset dhe i vetmi që mund ta bëjë këtë është shërbyesja e faltores Shion nga vendi i demonëve, i cili ka dy fuqi; njëra është vulosja e demonëve dhe tjetra është duke parashikuar vdekjen e njerëzve. Këtë herë misioni i Naruto është të ruajë Shionin, por ajo parashikon vdekjen e Naruto-s. Mënyra e vetme për ta shpëtuar atë, është të largoheni nga Shioni, i cili do ta linte atë të pakujdesshëm, atëherë demoni, qëllimi i vetëm i të cilit është të vrasë Shionin do ta bëjë këtë, duke nënkuptuar kështu fundin e botës. Naruto vendos të sfidojë këtë "parashikim të vdekjes". kredi për animenewsnetwork

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad