Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Piter Pan 2 - Kthimi ne ishull nuk ekziston Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Në Londër gjatë Luftës së Dytë Botërore, kjo është historia e vajzës së Wendy, Jane, e cila është rrëmbyer nga Kapiten Hook dhe Peter Pan duhet të vijnë në shpëtim.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad