Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Rruga per ne El Dorado Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Pas një mashtrimi të dështuar, dy burra përfunduan duke përdorur një hartë në El Dorado, "qyteti i artë", dhe një udhëtim rastësor në Botën e Re. Për çudinë e tyre, harta nuk do ta çojë palën drejt qytetit legjendar. Pyetja e vetme e vërtetë do të ishte, a i marrin ata vendasit adhurues për çfarëdo vlere, apo do të jenë atje disi më shumë për El Dorado në krahasim me thjesht pasuritë?

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad