Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Stina e gjuetisë 4 Silly i Frikësuar Dublur ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kafshët dhe njerëzit besojnë se një ujku është ende i lirshëm, dhe ish-prifti Shaw shfrytëzon mundësinë për të rihapur tërë vitin. Boog, Elliot dhe Z. Weenie duhet të menaxhojnë frikën e tyre në mënyrë që të gjejnë ujkun për të gjetur sezonin e mbyllur përjetësisht.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad