Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Voglushet Bratz-Aventura e gjumit Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Në këtë aventurë bandën tonë: Cloe, Sasha, Jade, Yasmin dhe Meygan janë të ftuar nga fëmija i ri në lagje, Xhenxhefili, në një gjumë. Girldo vajzë tregon një histori drithëruese të gjumit dhe të mësojë disa mësime gjithashtu.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad