Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

101 Dalmatet Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Kur një pjellë e qenve dalmat janë rrëmbyer nga minierat e Cruella de Vil, prindërit duhet t'i gjejnë ato para se t'i përdorë ato për një deklaratë diabolike të modës.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad