Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Epoka e akullnajave – Krishtlindje Mamuthësh Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Kur Sid përfundimisht përfundon në listën e keqe të Santa dhe shkatërron gurin e Krishtlindjes së trashëgimisë së Manny, ai drejton një kërkim në Polin e Veriut për t'i bërë gjërat ashtu si duhet dhe në fund të fundit përfundon duke i bërë gjërat më keq. Tani është rreth pozimit të tij përveç Krishtlindjes në botë dhe për të bërë unazën së bashku dhe Manny!

Post a Comment

1 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad