Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Koko (Coco) Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Muzikanti aspirues Miguel, i konfrontuar me ndalimin e muzikës stërgjyshore të familjes së tij, futet në Tokën e të Vdekurve për të gjetur stërnipin e tij të madh, një këngëtar legjendar.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad