Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Normi i Veriut Aventura Mbretërore (2019) Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Një artefakt i lashtë kinez është vjedhur nga një arkeolog i lig, i quajtur Dexter. Me ndihmën e miqve të tij Lemming, Norm duhet të mbajë fjalën e tij dhe të fillojë një udhëtim nëpër botë për të ndihmuar në rikuperimin e objektit për njerëzit e Kinës.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad