Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Adoleshentët Titanë në kinema Dublur ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

  'Forca, Titanët e Rinj!' këtë rradhë vjen një film i gjithi për ta: Robinin, Kiborgun dhe shokët e tyre më të mirë. Por a do ja dalin dot ata të bëhen Yjet të Kinemasë? Dhe ndërkohë të mbrojnë botën nga forcat e këqija?

Post a Comment

1 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad