Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Bukuroshet e Fermes Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Për të mësuar se si të jenë përgjegjës, dy motra të pasura adoleshente detyrohen të punojnë në biznesin familjar nga babai i tyre i egër. Kur fondet e ndërmarrjes mungojnë, varet nga vajzat që të kursejnë ditën.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad