Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Dele dhe Ujq 2 Marrëveshja e Madhe Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Qyteti i ujqërve dhe deleve jeton një jetë të qetë dhe të qetë derisa të zhvillohen dy mysafirë të papritur - një dhelpër polare dhe një mjaltë që është shumë e vogël. Askush nuk priste që ata të tërhiqnin një kërcënim të vdekshëm, i cili tejkalohet nëse punojnë. Puna ekipore mund të zgjidhë probleme që janë masive dhe të trajtojnë sfida serioze - sepse kishte forcë në unitet.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad