Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Dele dhe Ujq Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Në një tokë të largët magjike, në një fshat skenik të vendosur midis maleve që rrokullisen dhe livadheve jeshile, banon një tufë delesh. Kur një bandë e ujqërve bëjnë kamp në luginën lokale, por mënyra e jetesës së tyre pa stres dhe baritore është ndërprerë.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad