Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Fantastikët 2 (Incredibles 2) Dubluar në Shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin
×
Kliko 1 Here Ne reklam te mos shtohen seconda te tjer

Përshkrim i shkurter


 Familja e Heroit Incredibles merr përsipër një mision të ri, i cili përfshin një ndryshim në rolet e familjes: Bob Parr (Z. Incredible) duhet të menaxhojë shtëpinë ndërsa gruaja e tij Helen (Elastigirl) del për të shpëtuar botën.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad