Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Fantastikët Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Bob Parr ka hequr dorë për t'u kyçur në kohë si rregullues i sigurimeve dhe për të rritur tre fëmijët e tij me gruan e tij më parë heroike në periferi. Por kur ai merr një detyrë misterioze, është koha të kthehemi në kostum.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad