Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Filmi i Gofit Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Djali i tij i ngushtë i adoleshencës rregullisht siklet edhe pse Goofy do të thotë mirë. Kur shaka me dritë mbi drejtorin e shkollës së mesme të Max, më në fund merr shtypjen e tij të gjatë për ta parë atë e pyet atë. Problemi i Max në shkollë bind Goofy se ai dhe djali duhet të lidhen në një udhëtim peshkimi ndër-vend si ai që mori me babanë e tij kur ai kishte qenë në moshën Max, i cili hedh një ngërç në synimet e të birit.... .................!..Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad