Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Lili dhe Endacaku 2 Dublur ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Scamp, zonjë dhe qenush mjeruese e Tramp, është sëmurë dhe lodhur nga kufizimet dhe rregullat që i janë imponuar ai nga jeta në një grup familjar, dhe dëshiron një mënyrë jetese të egër dhe absolutisht plotësisht e lirë. Ai vrapon larg shtëpisë dhe rrugëve ku bashkon një paketë qenësh endacakë të quajtur "Junkyard Dogs" Buster, shefi i kësaj pakete, merr një çast që nuk i pëlqen "qenit të shtëpisë" dhe e konsideron si një konkurrencë. Një qen i varur i oborrit epokën e Scamp, engjëll, dëshiron për sigurinë dhe komoditetin e jetës në një familje dhe të dy bëhen përfundimisht shokë. A mundet Scamp të zgjedhë jetën e lirë dhe të egër të një humbjeje apo dashurinë e familjes së tij?.... .................!..Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad