Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Mbreti Luan 2019 Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Simba idhullon babanë e tij dhe zgjedh me zemër fatin e tij perandorak. Por jo të gjithë në sferë festojnë rikthimin e këlyshit më të ri. Scar, vëllai i Mufasa - dhe gjithashtu trashëgimtari i fronit - përfshin planet e tij. Beteja për Krenar Rock është shkatërruar me tradhëti, tragjedi dhe dramalading në mërgimin e Simba-s. Me ndihmën e një palë kureshtare të miqve të porsaardhur, Simba mund të duhet të përgatisë saktësisht se sa të piqet dhe të kthejë atë që është e tij

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad