Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Pokemoni Dianci dhe Larva e shkatërrimit Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Në një vend të njohur si "Domain Diamond" shtrihet Diamanti i fuqishëm i Zemrës, që ka shërbyer që nga burimi i energjisë i mbretërisë dhe gjithashtu ka mbajtur qëndrimin se Vendi Ore për dekada të tëra. Carbink jetojnë në Diamond DomainName, për shembull princesha e tyre - që Jewel Pokemon, Diancie, që krijuan Diamantin e Zemrës. Diancie merr fuqinë dhe vendi i saj po rrëshqet në kaos. Në mënyrë që të rivendosin Diamantin e Zemrës Diancie Xerneas dhe Ash dhe miqtë e tij takohen dhe u kërkon atyre të shkojnë në një udhëtim për të gjetur jetëgjatësinë e Pokemonit. Duke qëndruar në rrugën e tyre është se Pokemoni i Shkatërrimit, 'Yveltal, që dikur vodhi tërë jetën. Gjatë udhëtimit të tyre Team Rocket, si dhe hajdutët e perlave Marilyn Flame dhe Ninja Riot i sulmojnë ata.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad