Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Si të zbutësh një Dragua Dublur ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Një Viking i ri i pashpirt që aspiron të gjuajë dragons bëhet mik i pamundur i një dragoi të ri vetë dhe mëson se mund të ketë më shumë për krijesat sesa supozoi.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad