Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Spirit Hamshori Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Një stallion i egër është kapur nga njerëzit dhe ngadalë humbet vullnetin për t'i rezistuar stërvitjes, megjithatë, gjatë gjithë betejave të tij për liri, stallioni nuk pranon të heqë dorë nga shpresa e një dite të kthehet në shtëpi në kopetë e tij.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad