Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Tarzani Dubluar ne shqipServeri 2Përshkrimi


Tarzan ishte një jetim i cili ishte rritur nga një majmun i quajtur Kala që kur ishte fëmijë. Ai besonte se kjo ishte të dashurit e tij, por në një ekspeditë Jane Porter shpëtohet nga Tarzan. Ai më pas zbulon se është personi. Sot Tarzan duhet të bëjë zgjedhjen tuaj për cilën familje ai duhet të jetë i gjatë për të ...


Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad