Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Të gjithe e duan Mikin Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Donald ndihet i pavlerësuar, kur të gjithë duket se pëlqejne Mickey më shumë se ate por kur Mickey fillon Mortimer në skenë gjatë natës në klubin Mic, Donald ka një ndryshim të zemrës dhe ngrihet për mikun e tij më të mirë, duke hedhur Mortimer jashtë

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad