Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Xhaxha patoku dhe llampa magjike Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Së bashku me nipërit dhe mbesën e tij, të gjithë xhaxhai i pasur, Scrooge McDuck, shkojnë nga shtëpia e tij e rezidencës në Duckburg në kërkim të plaçkës së humbur të vjedhjes së tyre Collie Baba. Por zgjedhja e mallrave nuk është aspak ajo që është "çuditur" përreth! Aventura e tyre emocionuese kontribuon në sakatim magjik, magjik dhe një mësim mbi atë që është shumë më i vlefshëm se guri, ari dhe paraja

Post a Comment

1 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad