Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Kung Fu Panda 3 Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Në frymën kineze të Realizmit, Grand Master Oogway lufton kundër Kait dhe e ka vjedhur chi-në e tij. Mjeshtri i Madh Oogway paralajmëron Kai që Po, Luftëtari i Dragoit, do ta ndalojë atë. Ndërkohë, Master Shifu njofton pensionimin e tij dhe ia kalon rolin e mësuesit Po. Ai zbulon se mësimi i kung fu nuk është i lehtë, pasi pesë anëtarët e tërbuar Master Tigress, Master Crane, Master Mantis, Master Viper dhe Master Monkey janë lënduar si rezultat. Po është demoralizuar si mësues, por i thuhet nga Master Shifu që të jetë vetë

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad