Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Normi i Veritu Celesat e Mbreteris Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Norma, mbreti i arushës së sapo kurorëzuar të ariut, duhet të shpëtojë New York City dhe shtëpinë e tij. Por Norm shkon nga hero në ziliqar kur ai është i përshtatur për një krim që nuk e bëri. Ai duhet të punojë me miqtë e tij për të pastruar emrin e tij të mirë dhe të ndihmojë në shpëtimin e mbretërisë së tij në një ndeshje hokej fitues-marr-të gjithë

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad