Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Rebelja (Brave) Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 E vendosur për të bërë rrugën e saj në jetë, Princesha Merida (Kelly Macdonald) sfidon një zakon që sjell kaos në mbretërinë e saj. Dhënë një dëshirë, Merida duhet të mbështetet në trimërinë e saj dhe aftësitë e saj të gjuajtjes me hark për të zhbërë një mallkim të egër.!

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad