Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Kim Posibëll: Kthim në kohë Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Në aventurën e rradhës, Kimin e pret një kërcënim shumë i madh. Një grup keqbërësish, po përgatisin një makinë kohe, për ta sulmuar atë në të shkuarën, në të tashmen dhe në të ardhmen. A do tja arrijnë ata qëllimit të tyre?.!..
Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad