Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Yu Gi OH – Piramida e dritës Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Nën rërat e Egjiptit, Anubis, një shpirt i lashtë i lig, është zgjuar. Varet nga Jugi, i cili mundi Anubis shekuj më parë, të përdorë aftësinë dhe vendosmërinë e tij për të shpëtuar botën nga e keqja edhe një herë

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad