Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Asteriksi Sekreti i ilaçit magjik Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Pasi bie nga pema duke mbledhur veshtull, Druid Panoramiksi vendos se ka ardhur koha të sigurojë të ardhmen e fshatit. I shoqëruar nga Asteriksi dhe Obeliksi, ai ndërmerr një udhëtim përgjatë botës Gale, në kërkim të një të riu të talentuar, për t'i trashëguar Sekretin e Porcionit Magjik........ .................!..Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad