Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Seriali Ju Gi O 5D'S Dubluar ne shqip

Ju Lutem Klikoni 1 here ne dit ne Reklamen Lart apo anash 1 sec te na ndimoni te mirmbajm faqen dhe te sjellim me shum episoda te serialeve te pelqyera 


Hapë Sezonin 1
Hapë Sezonin 2


Përshkrim i shkurter


 Shumë vite në të ardhmen pas shfrytëzimeve të Jugi Mutou, Domino City është bërë një hije e ish-vetes së tij: Qyteti Neo Domino. Ekziston një ndarje e fortë midis të pasurve dhe të varfërve dhe tejkalimi i këtij hendeku rezulton të jetë i vështirë. Neo Domino duket i aftë të argëtojë vetveten me një ngjarje të re të egër të quajtur "Riding Duels", forma më e re për të luajtur lojën gjithnjë e më popullore të letrave Duel Monsters. Hyni në Jusei Fudou, një djalë i ri që jeton buzë ligjit, duke bërë rregullat e tij. Dëshira e tij për të rimarrë atë që është me të drejtë nga një mik i vjetër shndërrohet në shumë më tepër sesa do të kishte negociuar ai dhe shumë prej shokëve të tij të sapo gjetur të quajtur "Nënshkruesit".


Post a Comment

11 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad