Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Sferat e Dragoit Z Ringjallja Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Një Tokë ku paqja ka mbërritur. Sidoqoftë, mbetjet e ushtrisë së Frieza Sorbet dhe Tagoma (nga fjala japoneze për 'vezë') mbërrijnë në planet. Qëllimi i tyre është të ringjallin Frieza me topat e dragoit. Dëshira e tyre e mbrapshtë plotësohet, "F" që planifikon hakmarrjen e saj kundër Saijanëve ringjallet

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad