Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Asteriksi dhe Obelix Toka e perëndive Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Në mënyrë që të zhdukte fshatin Gaulish me çdo mjet të nevojshëm, Cezari planifikon të thithë fshatarët në kulturën Romake duke pasur një pasuri të ndërtuar pranë fshatit për të filluar një koloni të re Romake.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad