Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Djali i Batman Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Batman mëson se ai ka një djalë të dhunshëm, të padisiplinuar para adoleshencës, të rritur fshehurazi nga grupi terrorist Lidhja e Vrasësve..

Post a Comment

1 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad