Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Qentë e Dëborës Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kur dentisti nga Miami Ted Brooks (Cuba Gooding Jr) zbulon se ai është emëruar në një testament, ai udhëton në Alaska për të kërkuar trashëgiminë e tij. Sapo të shkojë atje, megjithatë, ëndrrat e tij bëhen të këqija: ai zbulon se ka mbetur një ekip i djallëzuar me sajë - të cilët ia kanë dhënë vendin. Bërja e gjërave gjithnjë e më keq është njeriu me kore Thunder Jack (James Coburn), i cili gjithashtu e ka njohur atë për shkëlqimin e qytetit. Duke dashur të pretendojë qentë për veten e tij, Jack e nxit Tedin që t'i kthejë me këmbë të nxehta në klimat më të ngrohta.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad