Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Lejlekët Historia e Patreguar Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter


 Lejlekët kanë lëvizur nga shpërndarja e foshnjave në pako. Por kur shfaqet një porosi për një foshnjë, lejleku më i mirë i lindjes duhet të përpiqet të rregullojë gabimin duke lindur fëmijën.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad