Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Ted Eksploruesi i Humbur Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter


 Punëtori i ndërtimit Tad dëshiron të jetë një arkeolog i famshëm. Ai ka një shans për të kërkuar një qytet të humbur të Inkave në Peru, ku ishte fshehur ari. Ai takon vajzën / ndihmësen e bukur të profesorit. Villains i ndjekin.

Post a Comment

1 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad