Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Lupen Profecite e Nostradamus Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin
×
Kliko 1 Here Ne reklam te mos shtohen seconda te tjer

Përshkrim i shkurter


 Një Kult Nostradamus dhe një grup terroristësh janë pas librit origjinal të Nostradamus. E cila është në pronësi të Douglas një nga njerëzit më të pasur në Amerikë. Ata rrëmbejnë vajzën e tij dhe do ta shkëmbejnë nëse ai u jep atyre librin. Kjo nuk do të ndodhë me Lupin e 3-të lart për të parandaluar një libër të vlefshëm që bie në duart e terroristëve.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad