Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Tetë net të çmendura Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin
×
Kliko 1 Here Ne reklam te mos shtohen seconda te tjer

Përshkrim i shkurter


 Adam Sandler ju fton të ndani pak gëzim pushimesh në komedinë e re muzikore, pa ndalim, 8 Netët e çmendura të Adam Sandler. Davey Stone, një kafshë festive 33-vjeçare, e gjen veten në telashe me ligjin pasi mënyrat e tij të egra shkojnë shumë larg. Në përputhje me frymën e festave, gjyqtari i jep Dejvit një shans të fundit për të shlyer-shpenzojë pushimet duke kryer shërbime komunitare si ndihmës arbitri për ligën e basketbollit të të rinjve ose të shkojë në burg. Dejvi mendon se ka qenë i lehtë derisa takon Whitey Duvall, gjyqtarin e çuditshëm, si kukudh. Mospërputhja midis zemrës së mirë të Whitey-t dhe optimizmit të pafund dhe shqetësimeve të vazhdueshme të Davey-t së shpejti i bëjnë ata të dy të pyesin nëse shkuarja në burg nuk do të ishte më e lehtë! Në këtë pjesë të re të animuar me gjatësi të plotë për basketbollin, të dashurat e vjetra, shpirtrat e festave dhe qendrën tregtare,.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad