Javascript required
Shkruaj Emrin E Filmit/Serialit Dhe kerko!

Seriali Dragon Ball Z Dubluar ne shqip

Mund t'ju shfaqen 3-4 reklama, ateherë duhet ti Klikoni X, Reklamat nuk i kontrollojmë ne!


Përshkrim i shkurter

 Pasi mësohet se ai është nga një planet tjetër, një luftëtar i quajtur Goku dhe miqtë e tij nxiten ta mbrojnë atë nga një sulm i armiqve jashtëtokësorë.


Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad